Höstkläder: Navy with a twist

3514modecollaget

Det marina är en evig stil – här Skepparkavaj/Other Stories, polotröja/Filippa K, jeans och handskar/H&M – som kan uppdateras och twistas till lite beroende på vilka mönster, material och färger som man väljer till. I vanlig ordning finner man stilen i många olika prisklasser i butik. Här får basen lite fart med leosjal/Malene Birger, Chelsea-känga i lack/Ecco och röd väska/Mulberry. Oftast väljer jag safe när det kommer till investeringar som väskor, men när jag ser det här collaget blir jag himla sugen på att välja färg. Som Inés de la Fressange säger i senaste Harpers Bazaar – “a splendid red handbag can save the whole look”. Hjärta på det.

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *