Utvalt: Think Organic

3614thinkorganic

I dag slår portarna upp till Think Organic som presenteras med följande ord: Vi är ett gäng mammor som vill inspirera till att leva mer miljövänligt, för vår, barnens och miljöns skull. Med denna sidan vill vi inspirera er och utmana till en bättre livsstil. Det ska inte behöva vara svårt eller dyrt att äta bra mat och undvika gifter i vardagen. Vi vill blanda fakta med inspiration. Jag har följt kvinnorna bakom satsningen med respektive bloggar länge – Ulrika, Lotta, Terese och Desirée och ser nu fram emot att se hur projektet Think Organic skall utvecklas. Jag gillar det jag ser och tanken bakom. Surfa in ni med för inspiration. Heja!

3614thinkorganic1Bilder: Skärmdump Think Organic och Terese Wahlberg.

signature

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *