Löksoppa

3614löksoppaÄven om det är fin sensommar ute, så är det onekligen andra tider på väg när det är dags för säsongens första löksoppa i vårt kök. Denna klassiker är en av mina favoriter under höst och vinter. Jag gör alltid enligt Anna Bergenströms recept som jag tidigare har haft med här. I helgen hade vi färsk lök från Bondens Marknad som gjorde det hela lite extra gott och värmande i förkylningstider. Med hopp om en fin start på veckan!

signature

6 comments

  1. Jag är verkligen något av en allätare skulle jag vilja påstå. Men just löksoppa kan jag välja bort. Kanske borde jag ge just detta recept en chans ändå:)

    Och fin start, det bjuder du på visuellt! Härlig och väl komponerad bild!

    Hejhej

    1. Mina barn är väl inga fanatiker heller. Dottern provade i går, men sonen totalvägrar. Den får serveras med plättar eller liknande hos oss :). Tack snälla, Tina. När jag har förkylat mig klart så är jag på g igen med powerhöst.

  2. Löksoppa … älskar verkligen det, men denna soppa har helt fallit i glömska här hemma. Tack för att du påminde mig:)
    Krya på dig! Kram Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *