Höstkläder: Polotröjan

3814modecollageNu finns den online – den där polotröjan som jag sett i många sammanhang redan – och som på förhand är picture perfect. Oversize är stort i höst, liksom kragar, ljusa toner och detaljer i det stickade. Jag hoppas att den är lika fin på också. Titta även in på andra finheter i Premium Quality som lanseras i dag. Dagens tips tillsammans med kod 2277 som ger fri frakt på H&M.

signature

2 comments

  1. Tycker att hm tappar i kvalitet och att beställa från dem är katastrofalt dåligt. Leveranstid på tre veckor är mer regel än undantag. Gratis frakt har de flesta så varför ska man beställa från dem? Gäsp, säger jag inför deras premium quality.
    Ha en fin dag 🙂

    1. Jag är betydligt mer entusiastisk när kedjorna äntligen har börjat satsa på bra material och mer tidlöshet i en del av sina kollektioner, istället för att bara pumpa ut nytt och billigt. Men alla är vi olika – såklart :). En fin dag till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *