Fredagssvepet 40/14

4014fredag1Så fick vi fredag även denna vecka. Håll till godo med svepet. Svenskt Tenn firar på i sitt 90-årsjubileum och bjuder oss på den ena fina inspirationen efter den andra. Nu är Estrid Ericsons dukning i fokus på Standvägen och i samband med utställningen släpps nya produkter – bland annat glasen ovan av Ingegerd Råman.

4014fredag3Granit inleder ett samarbete med den finska storbloggaren Varpunen som presenterar skyltning och utvalda produkter ur sortimentet. Vi har redan sett en del i korsbefruktning mellan företag och bloggare och förmodligen kommer vi att få se mycket mer framöver.

4014fredag2Skultunas julmobiler som jag såg på Formex har redan luftats ordentligt i bloggosfären och det är inte så svårt att förstå varför. Otroligt fina er de, av Objecthood, i mässingsplåt.

4014fredag5Helena skrev så oemotståndligt om denna serie i går, så nu måste jag börja titta.

Charlotte Rampling är en favoritskådespelerska och en sann ikon. Denna vecka är hon med i Net A Porters magasin i en kostym som känns lika aktuell nu, som när hon bar den på bilden. Dessutom är Rampling aktuell i reklam för Nars – vackrare än någonsin.

4014fredagByredo lanserar lyxiga handkrämer. Tulpaner till händerna – jo tack.

4014fredag6En av höstens måste-läsningar för mig.

Och på måndag 21.15 på SVT är det dags. Fjärde säsongen av Homeland. Can´t wait.

Kanelbullens dag i morgon lördag. Jo, kanske en.

Veckans fredagstoner.

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

6 comments

  1. Alltid lika spännande att kika in här om fredagen, jag älskar ju dina svep:) Jag och sambon pratade häromkvällen om Homeland och när den fjärde säsongen egentligen skulle starta, så nu blev jag så glad när jag läste vad du skrivit! Nu vet jag vad jag ska göra på måndag kväll, med andra ord:) Ha en fin helg, kram/tanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *