Utvalt: Signe Persson-Melin för Rörstrand

4614spmJag älskar det mesta som har med te att göra. Rutinerna kring, tillbehören, den egna stunden eller den som delas med någon annan, afternoon-tea – ja, kort och gott allt det som omger den värmande drycken. Dessutom är Signe Persson-Melin en av mina favoriter inom form och design. Ingen högoddsare då att hjärtat börjar klappa lite extra för lanseringen av teservisen SPM av nämnda Persson-Melin för Rörstrand. Karakteristisk mönster, omsorg om glasyr och färgton och distinkt form – tekannan är så vacker. Personligen föredrar jag större tekoppar än dessa, men jag antar att man gärna sträcker sig efter påfyllning om man har en sådan kanna. Servisen kommer i butik i början av nästa år, så tomten får komma med en gåvocheck eller liknande om man vill ha sig lite Persson-Melin till livs i julklapp. Men den som väntar på något gott. Pressbild: Rörstrand.

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *