Fredagssvepet: 47/14

Efter en av de gråaste veckorna på länge, har vi nått fram till fredagen. Håll till godo med veckans svep som inleds med vackert stylad bild av Anna Mårselius för H&M med fotograf: Olle Broksten.

4714fredag1Ett fint julklappstips till TV-serienörden. Affischerna härrör från grafiske formgivaren Exergian där jag såg dem för ett antal år sedan. Nu har de trycks upp av Image Republic och finns bland annat hos Svenssons i Lammhult.

4714fredag2Vacker kalender i guld och grått till nästa år från Kristina Krogh/Le Kiosk.

4714fredag6Dare to swim the ocean talar möjligen inte till en badkruka av min kaliber, men jag väljer att se detta tryck av Kristin Lagerqvist mer mentalt än bokstavligt. Vackert.

4714fredag7Lite mer av denna vara hoppas jag på till helgen. Svårt att få nog av säsongens blommor för tillfället, speciellt när de första hyacinterna sprider sin väldoft i huset.

4714fredag8Danska Le Klint är en personlig favorit. Deras klassiska Frugtlykte hänger i vårt vardagsrum. Fina till jul, men även året runt är deras Heart efter modell av pappershjärta från pysselstunden. En del av försäljningspriset går till välgörande ändamål – läs mer om projektet här.

Disneys nya storfilm Cinderella har premiär i mars nästa år. Jag är mest nyfiken på Cate Blanchett som den elaka styvmodern – läs om arbetet med filmens kostym hos Vogue här.

4714fredag5

Fin ullpläd hos Åhléns att värma sig med kyliga dagar.

4714fredag9

Redo för julmusik ännu? Ett av årets släpp är Weeping Willows.

I dag har jag varit mamma i tretton hela år. Hurra!

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

4714decorlife

Ps: Ta gärna en runda in på Decor Life och säg hej. Det skulle göra mig fredagsglad.

signature

8 comments

 1. Grattis till dina 13 år som mamma. Önskar att jag kan bli mamma nån dag också.

  Vilket fint fredagsvep, älskar pläden.
  Jag ser också fram emot filmen i mars. Ska bli roligt att se vad Disney har gjort den här gången.
  Men måste också erkänna att jag tänker också på Walt Disney som säkert sitter där på ett moln och ler mot oss. Vill tacka honom för allt fint han har gett mig i min barndom. Disney magin följer med mig även i vuxen ålder.
  Tack för all fina filmer och längtar verkligen nu till Cinderella, tror att Cate Blanchett kommer att vara riktigt bra i filmen.

  Trevlig helg. 🙂

 2. Tack för en inspirerande blogg. Jag skulle vilja veta var de fina prints:en ‘dare to swim in the ocean’ finns att köpa.
  Tack på förhand! /Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *