We decor life: Julpyssel

5014äppelglöggJa, det är väl egentligen inte så förvånande att jag väntar till den elfte timman med att komma med ett bidrag till veckans We decor life – Julpyssel. Jag är som bekant ingen traditionell pysslare av rang alls. Mitt bidrag blir en inspirationsbild till att göra egen Äppelglögg. Jag har tänkt komma till skott ett antal gånger men icke, så jag får väl inspirera även mig själv här. Receptet kommer från en folder från ICA  – Lilla Juiceboken. Om ni bläddrar där, så kommer instruktioner på slutet under rubriken Varmt & gott. Med hopp om att prova då!

signature

3 comments

  1. Inte jag heller och inte heller är jag någon julbakare… Även om jag älskar att äta bakverken, som andra gör hehe 🙂 Men det är inspirerande med människor som pysslar och bakar. Jag håller mig till blommor av olika de slag 🙂

    Anna

    1. Jag håller med – inspirerar mig gör det – även om jag sällan skrider till verket själv. Men blommor – då pratar vi ja :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *