En av mina favoritdagar

5014nobelDen tionde december är en av mina favoritdagar i juletid sedan barnsben. Det är två veckor kvar till julafton. Det är lagom med distans för att fortfarande mest känna förväntan med allt som har med julen att göra. Och så är det Nobeldagen. Frasande klänningar, samtal om vetenskap, en stor kanna te och en filt runt benen i soffan till sen kväll. Jag har inte lyckats överföra denna entusiasm till den övriga familjen, men för mig är det en traditionsrik dag som jag gärna gör det mesta av. I dag inleder jag med saffranssemla till prisutdelningen i Konserthuset. Prick 16.25 är det dags för intåg och då tänker jag sitta bänkad i vår nya soffa. Sedan reser jag mig inte på ett bra tag. Med Nobel eller inte – en fin tionde december till er!

signature

5 comments

  1. Håller med om att Nobelfesten är en härlig tradition att se! Även om jag inte är lika uthållig som du:-) Min familj förstår inte heller tjusningen, så jag brukar få hålla till själv i soffan. Ha en härlig kväll med te och frasande klänningar i det urusla vädret.

  2. håller med dig, det är något speciellt med Nobelfesten som även bänkar mig framför TV:n även om det inte händer så värst mycket där i rutan 🙂
    Åh jisses viken finfika du ordnat dagen til ära, ser smarrigt ut!

    Kram Anette/Inredningshjälpen

  3. Åh, titta. Tänka att jag får vara med i ditt vackra feed. Så himla smickrande och varmt i magen. kram och ha en fin kväll med Håkan. Själv missade jag både konsertbiljetter och biobiljetter.. ska bara lägga mig ner och störtlipa lite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *