Dagens fyra: Just nu

315januari…längtar jag efter ljuset…

Bild och kläder från H&M.

315januari2…kan jag i vanlig ordning inte få nog av vit keramik. Jag påmindes om  det vackra i Paradisverkstadens ting när jag gick förbi ett fönster på staden. Det var alltför länge sedan jag var på Öland. Vore inte helt fel att möta våren där bland lite keramik…

315januari1…hjärtar jag Benedict Cumberbatch. Efter att under julen ha sett honom i gamla avsnitt av Sherlock på Netflix, i storfilmerna 12 years a slave och August Osage County, så ser jag fram emot att sätta mig i en biofåtölj för The Imitation Game. Läs intervju och om filmen i fredagens DN , se en Vogue-intervju här och making of vaxdockan på Madame Tussauds här :).

315januari4…så får jag inte nog av blodapelsiner. Det här är min helglyxiga version med chokladkaka – recept här – och grädde. Mitt absolut godaste just precis nu.

Fin tisdag till er!

signature

3 comments

  1. Å vad mycket fint! Paradis är en favorit för oss sommarölänningar (kanske inte för mannen och sonen, men för mig)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *