Utvalt: Old English från Holmegaard

515holmegaardJag är tämligen svårflirtad när det gäller pressmeddelanden som kommer till mejlboxen. Jag vill att det jag visar här alltid skall kännas utvalt och bära min stämpel. Det skall helt enkelt tilltala mig så mycket, så att jag känner att det är en Weronic:ig produkt. Då tipsar jag gärna om nya lanseringar som är på gång. Vasen och blomskålen som danske blomsterkonstnären Claus Dalby har gjort för Holmegaard är precis en sådan produkt. Ni vet hur mycket jag tycker om blommor och att skapa egna buketter och arrangemang. Dalby har här tänkt på att vasens design skall ta fram det bästa från buketter med sin smala midja och sin breda kant. Designen bygger på en äldre brittisk pokalvas som Dalby länge haft som sin favorit. Jag tycker även mycket om blomskålarna som syns mycket mer i brittisk trädgårdstradition än här hos oss. Produkterna skall finnas i butik från mitten av februari. Både skål och vas finns i två olika storlekar med pris 549:- och 749:-. Jag tror att vi ser en blivande klassiker här. Ja tack. Pressbild: Holmegaard med min layout.

7 comments

  1. Varmt tack ifrån mitt hjärta för allt fint Du visar
    Dessa inlägg värmer så mycket min just nu vintermörka själ
    Betyder väldigt mycket att få “besöka” Dig här

    Hälsning
    Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published.