We decor life | Sittplats

I dag startar vi årets första tema inne på mitt andra projekt Decor Life. Tanken är att samlas kring ett inredningsrelaterat tema varje vecka. Vi startar med sittplats. Temat presenteras varje torsdag och sedan är man välkommen att länka sitt bidrag nästkommande tisdag och onsdag. Jag har alltid tyckt att det är roligt att blogga kring givna tema. Det ger ett incitament till eget innehåll, en möjlighet att mingla lite på en samlingsplats och att få inspiration av andra. Tanken med We decor life är en kravlös och kreativ plats, där man inte binder upp sig att vara med varje vecka. Man är med när tid och lust finnes helt enkelt. Jag hoppas såklart att ni andra i bloggosfären skall känna er inspirerade att delta i utmaningarna. Varmt välkomna!

515wedecorlifesittplatsJag vet att många har varit nyfikna på våra nya soffor. Här är de i all sin prakt. Våra bästa sittplatser. Det blev en favorit i repris när det gäller modellen, den kära Howardsoffan. Nu fick det bli två stycken för att få till rumskänslan i detta hörn och utöka antalet sittplatser. Hörnan kompletterades med en annan klassiker som redan finns i hemmet – Laminofåtöljen. Här trivs jag som allra bäst här hemma för tillfället.

515wedecorlifesittplats1Grunden i hörnan består med bland annat det stora runda soffbordet som skänker möjlighet till ö mitt på med fina saker och som ger en fin inramning och vänlig form till rummet.

515wedecorlifesittplats2Och så har vi blivit med en smart TV. Även om jag inte kände alldeles till mig när maken började tala om storlek här, så måste jag säga att det blev himla bra. Framförallt tycker jag om att kunna sitta i min kära sittplats och hyra film rakt till soffan. Så hos oss kan man inte tala om TV-apparatens död med denna uppgradering. Den där svarta rutan får nog vara med oss även framöver. Kära sittplats. Vi tycker om dig.

515wedecorlifesittplats3Bidrag till We decor life | Sittplats

Kul att ni klickar på våra små hjärtan. Det hjärtar jag.

7 comments

    1. Såklart, Victoria. Såklart. Och sedan är jag själv högarnas moder :). Så kul att du är med på We decor life!

    1. Åh, så glad jag blir! Det är precis så jag vill att det ska fungera. Att man får en liten vänlig puff att vara kreativ. Ser fram emot att mingla tillsammans på Decor Life!

  1. Åh så vackert! Perfekt färg på sofforna. Får man fråga varifrån ni köpt dem (tillverkare)? Är själv i soffletartaget och en howard står högst på listan 🙂

    1. Det där grå tyget skiftar vackert beroende på ljuset och det tycker jag om. Alltid lite ångest när man skall välja, men denna blandning i lin och bomull känns rätt för mig. Vi tänkte länge och väl på prisklass till soffan denna gång och hamnade till slut på kampanj hos Mio. Det är deras Oxford-modell med deluxestoppning. Hoppas du hittar någon fin soffa!

  2. Alltså dina soffor ser så snygga ut i grått! Jag har ju själv grått för tillfället i vår soffa men aldrig tänkt på det som så snyggt förrän du lägger upp dina tjusiga bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.