Utvalt: Eligobox

715eligoboxI helgen fick jag genom Florist-Ulrik vetskap (nu även med hos Trendenser) om nystartade Eligobox som levererar blommor till dörren i fin förpackning. “Vi ville ha en upplevelse, en känsla att dela med andra som handlade om vildmark, ängsmark och lyx. Om att ta med naturen in, om knoppar och stjälkar, och inte minst om budskap förpackade i toppdesign.” Denna tjänst ligger sannerligen mitt i prick i tiden med tanke på vår svaghet för buketter och vackra förpackningar. Jag tycker också att det känns helt rätt med alternativ till de mer traditionella blomsterbuden – framförallt är det stor skillnad på hur buketterna presenteras. På Eligobox har man satsat på vackra bilder som även om man inte skrider till verket för en beställning, är inspirerande i sig för den som hellre binder sina egna buketter. Jag blir nyfiken och hintar väl till berörda, som exempelvis maken, om att jag gärna skulle få en blomsterbukett härifrån.

715eligobox1Bilder: Eligobox

signature

6 comments

  1. Vilken kul nyhet! Jag gjorde precis som du och hintade till sambon. Han gick “rakt i fällan” och sitter nu och kollar in Eligobox hemsida… 🙂

  2. Tjusigt! Påminner lite om Bloom That (http://www.bloomthat.com som levererar lokalt här i San Francisco Bay Area (och numera LA tror jag) – på cykel! 🙂 De har ett mindre utbud, men bra priser, vackra arrangemang och levererar på 90 minuter vilket är smått fantastiskt här där man ofta behöver beställa bud dagar i förväg. Nu vet jag vilka jag ska vända mig till nästa gång jag skickar blommor i Sverig.

  3. Jag blev lite intresserad av gardenista.se (vars bostad var i senare Elle Decoration (?)). Levererar fredagsbuketter i Stockholmsområdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *