Utvalt: Home Stories av Ida Magntorn

3415idamagntornNästa vecka kommer Ida Magntorns nya Home Stories ut. Som jag har skrivit om förut – min blädderboksdetox är tämligen framgångsrik numera – men vissa böcker får jag lust att äga och vara den första som nypappersdoften slår upp mot. Begreppet personlig inredning får väl sägas ha blivit något belastat, men nog kan det fortfarande ha relevans. I denna bok utlovas hemmet som är “lite lagom bohemiskt och samtidigt har en stilren nordisk underton”. Jag skulle nog aldrig beskriva mig själv som bohemisk – möjligen i sinnet – men jag tycker mycket om Ida Magntorns bildspråk som det förmedlas på instagram @idamagntorn och på nya bloggen. Och så delar vi kärleken till dahlior. Så här fint kan det se ut genom hennes lins. Höstens första bok på önskelistan.

3415idamagntorn1Fotografi: Ida Magntorn

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.