Mönstervärldar

3415åströmAugustisolen värmer och bären smakar som godast. I vintras skrev jag ett inlägg om Maria Åströms textilier. En rabatt senare – ett klassiskt köpincitament för min del – och jag fick lite mer Åström i mitt liv. Jag har alltid tyckt om mönstervärldarna och få saker säger mig sommar som det kanske mest bekanta mönstret – Citrus Limon.

3415åström1Innan sommaren lockade Plaza Interiör med en strandväska från Tine K som jag tänkte skulle passa utmärkt för packning. När jag signade upp mig på nätet skulle det finnas trettio väskor kvar. Jag har flera månader senare inte sett röken av någon väska eller hört något om vad som hänt på vägen. Sådant tycker jag är lite dåligt. Tidningarna kommer dock i brevlådan och jag blev på aningen bättre humör av det senaste nummer nio där det finns med ett hemma hos just Maria Åström gjort av Cia Wedin och Anna Kern. Inspirationen från “vackra trädgårdar och gediget hantverk” gör att det är ett av de finaste jag sett i tidningsgenren på ett tag. Rekommenderas – och kanske får jag min prenumerationspremie lagom till hösten, vem vet.

5 comments

  1. Jag väntar på min Tine K väska också. Ringde och kollade och betalningen registrerades 14 dagar efter jag betalt och efter det skulle det ta 4-6 veckor. Vi kommer ha fina strandväskor till nästa sommar iallafall 😉
    Kram på dig!

  2. Hej!
    Jag har också väntat hela sommaren på min stråväska efter erbjudandet från Plaza. I fredags dök den äntligen upp och den är jättefin, men…lappen,som jag sett på andra stråväskor sitta på insidan med Tine K på,finns inte på min. Är den äkta tro?
    Mvh//Jenny

    1. Jenny – ja visst blev man lite besviken? Väskan liksom inknycklad i ett smalt paket – fästena var rostiga på min och som sagt ingen etikett heller. Hmm – känner mig inte så nöjd som jag trodde att jag skulle göra

Leave a Reply

Your email address will not be published.