En favoritlook

3815modecollageNär jag såg Lindex hållbara Denim-kollektion i slutet av augusti föll jag som en fura för den här bilden. De utsvängda jeansen som affärerna är fyllda med har jag inte kommit till ännu, även om jag tycker att de är himla fina på andra. Men här – en lite A-linjeformad kjol med knappar kombinerad med polotröja och ljusa stövlar. Den här versionen av sjuttiotal köper jag rakt av. Jag har tittat in efter kjolen några vändor på affären här i staden, men den har alltid varit slut i min storlek. Nu hängde den helt plötsligt där. Som alltid med kedjor – det gäller att inte ge upp och titta in igen. Om det är just denna kjol eller inte – inspirationen är i vanlig ordning fri. Jag tycker mycket om siluetten och tror att en höstfavorit är här.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *