Want need wear read – oktober 2015

4115wantwearreadneed1WANT Jo då – visst är den klassiska PH-lampan något som jag definitivt skulle kunna tänka mig att ha här hemma. På denna tjusiga annonsbild fastnar dock mina ögon mest på serveringsvagnen. Det är en fin vintage från brittiska Kaymet. Jag har haft tur att finna precis en sådan bricka som sitter på vagnen på loppis och skulle definitivt bli själaglad om jag sprang på en vagn. Det nytillverkas en del modeller nu, men den här i tre våningar är så himla fin. Jag skulle förmodligen inte kunna hålla den så där danskstylad, utan snarare lasta fullt med vackra saker. Om ni vill läsa mer om serveringsvagnar rekommenderas denna bloggpost hos Stiliga Hem.

4115wantwearreadneed3NEED Tant Johannas bloggpost i dag påminde mig om en mental notering om dessa köksredskap. Det har varit i ropet att plastbanta köket på olika sätt. Vi behöver investera i nya redskap och nu är såväl hållbarhet som miljösnällt och gott mot människan med som variabler.

4115wantwearreadneedWEAR Jo, det är lätt att anta att jag blivit smått besatt denna höst. Kanske är det något undermedvetet med min hals också. Nåväl, här är en till i kategorin polo.

4115wantwearreadneed2READ Nix, jag har inte läst något av årets nobelpristagare i litteratur – Svetlana Aleksijevitj. Jag har läst om henne – bland annat i denna intervju i Vi läser. Hon var favorittippad till priset i år och i höst måste jag ta igen lite läsning här

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.