Modecollage: Colour me trend

4515modecollage
I veckans collage lyfter den klassiska svarta basen med några färgkombinationer som känns mycket nu. Här syns lejongult med rosa och vinrött. Den gula är möjligen inte min allra bästa färg när det gäller kläder, men jag tycker om hur tonerna spelar samman här. Överhuvudtaget är det roligt att våga lite färg när det gäller accessoarer som t ex handskar. Det är kanske ett större beslut att köpa en vinterkappa i färg, än att sätta lite kulör på fingrarna.

Tröja och byxa/Lindex, kappa och handskar/Åhléns, scarf/Other Stories, skor/Vagabond, väska/Moyi Moyi och halsband/Sophie by Sophie.

8 comments

  1. Våga lite mer färg på handskar och “andra tillbehör”, säger du. Och jag som just har köpt mig en knallröd vintagekappa. Haha. Kommer kanske inte våga använda den bland alla svarta jackor runt omkring. Blir det snö kommer jag förmodligen känna mig som en klick ketchup. En STOR klick ketchup – det är en nästan fotsid kappa.

    Tycker mycket om de här färgerna tillsammans, är precis i startgroparna med ett nytt litet stilleben, kan mycket väl tänka mig att det smyger in något rosa och något lejongult där… Tack för inspiration!

    /helena

    1. Helena – jag är förvissad om att du kommer att se härlig ut i din röda kappa. Och det är ju det bästa med vintage också. Då står man inte och väljer mellan olika alternativ och kanske tar det säkra kortet – då tar man bara :). Härligt att gå en röd vinter till mötes – jag har haft några röda jackor genom åren och känner man sig inte aningen gladare i dem?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.