Tredje advent

5015söndagDet finaste denna tredje advent – speglingarna av solen. Luciadagen till ära är det frostigt och vitt utanför fönstret, vilket bäddar in världen i en lite mer gnistrande version. Vi har sjukdom i huset och missade ett julbord i går, men förhoppningsvis – peppar, peppar – klarar vi andra oss. I eftermiddag tänder vi upp luciatåget och jag tänkte även se sändningen från firandet på Play. Med större barn blir det inga blöta ögon till små tultande tåg, men med min sentimentala ådra denna tid på året, blir det nog bra även till en TV-sändning. Vi siktar på frisk helg nästa vecka, med gran i huset. För nu har vi mindre varianter. I en har jag hängt en present från Ida på Crème de la Crème som gjort vackra hängen av gamla skedar. Återvinning som jag tycker mycket om. Hoppas att ni har en fin tredje advent!

5015söndag1

signature

2 comments

  1. Jag älskar det lilla luciatåget i porslin. Min mamma har haft ett i alla åt och jag har alltid tyckt att det är bland de finaste julpyntet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *