Modecollage: Classic Spring

516modecollageDenna mulna och blåsiga februaridag lockas jag av ett par ljusa mockaboots. Jag inser att jag får utmana min inre röst som säger att det inte är det mest praktiska valet, men ack så fina tycker jag. Här fick de sällskap av jeans och trenchcoat/H&M, blus och scarf/Lindex, väska och armband/Other Stories samt min vårparfym. Som vanligt finns det mesta i denna stil i alla prisklasser. Inspirationen är i vanlig ordning fri.

signature

4 comments

  1. Åh vilket härligt collage !
    Har verkligen älskat dina kombinationer genom åren och tack vare dessa hittat många nya saker till min garderob.. ☺

    Så härligt att se ännu ett ! Mkt välkommet !
    Kram Petra i Kalmar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *