Några ting nu

1416dagensI dag märktes det sannerligen att det är varmare tider på gång. Vårjackan fick till och med åka av mitt i solen. Det kändes som såväl jag som tulpanerna i rabatterna sträckte på sig i ljuset. Man kunde nästan se hur det gröna tog fart där ute. Några ting – Åhléns har midseason sale på en del saker. Jag fyndade denna skjorta som jag tänker är perfekt som lite löst sittande och längre i många sammanhang. Åhléns har även rabatt på Essie-naggellacken. Jag tänker fira in våren med High Class Affair. Och så köpte jag danska RUM för första gången på länge. Ett tag prenumererade jag från Danmark – tyckte att de hade oslagbar trendkoll – men intresset svalnade för de dämpade interiörerna som många var stöpta i samma form. Detta nummer är ett extra stort kring Köpenhamnsstil och det finns en del sevärt i den.

1416dagens1Mockabootsen från detta collage står numera på hallgolvet. Lite lokal förankring i tips om Linköpings Trädgårdshandel i Trädgårdsföreningen som har byggt om och numera är duktiga på att plocka in roliga växter. Det är inte alltid lätt att få tillgång till ett varierat sortiment om man inte är i de stora städerna, men en eloge för att man satsar på att ta in med lite spets här nu. I dag köpte jag en rumslind och tillsammans med bland annat min loppade blomsterspruta hoppas jag att den får ett gott liv här hos mig.

Regnet sägs vara på väg. Låt det komma. En dag som denna sparar jag på. Nu behöver trädgården vatten för att växa.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *