Utvalt: Tolv böcker från bokrean

Min vana trogen sitter jag denna tid på året och klickar mig genom nätbokhandlarnas förhandsbokning till rean. Det är inte som förr med kataloger, kryss och köer, men jag måste ändå tycka om en tid då boken får stå i centrum. Jag har valt ut tolv böcker som jag tittar lite extra på denna gång och fokuserat på hem, trädgård, kök och coffetable. Kanske finner du något som du tycker om. Håll till godo.

616bokrea9-tileNär det gäller trädgårdsböckerna tänker jag mig Ett år med växthuset, Swedish Details Gardens, Antikt i trädgården och Blommor!. Jag har tittat på samtliga böcker innan, men inte kommit till skott att köpa dem. Nu tror jag att de kan komma att införlivas i mina högar här hemma.

616bokrea3-tileNär det gäller kokböcker går jag fortfarande på detox. Förutom Anna Bergenströms reviderade klassiker är det dock möjligt att det slinker med lite eftermiddagste och brödutbyte. Jag får se hur varukorgen ser ut så där på slutet. Det här är sannerligen ett tillfälle när jag lägger i och ur tills jag slutligen trycker på köp. Elsa Billgrens bok har jag skrivit om här och lånat på biblioteket. Kanske slår jag till på ett eget exemplar nu när den kostar som ett magasin.

616bokrea15-tileI kategorin gott och blandat lägger jag Banbrytande mode, Annie Leibovitz På uppdrag, Sweet food & photography samt en klassiker med vackraste omslaget.

For the love of books

5 comments

  1. Bra urval!

    Jag har, förutom några barnböcker med illustration av Lisen Adbåge (en favorit) till min son förbokat “Lyx och mode i stormaktstidens Sverige” på Adlibris. Den är jag spänd på! Endast 85 kr 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.