En hög från bokrean

816böckerJodå, det blev en tämligen omfångsrik hög från årets bokrea. Alla inköp är inte med på bilden, men som synes blev det en hel del från min lista som jag gjorde här. Det är snabb omsättning på böcker numera och i år tyckte jag att det fanns mycket relativt ny litteratur att fynda. Inbundna romaner kostar inte mycket mer än pocket och det är en annan känsla med hårda pärmar tycker jag. Som sagt, det är svårt att inte tycka om en tid när det tryckta ordet får stå i centrum. Har ni hittat något roligt på rean?

7 comments

 1. Hej!
  Jag älskar bokrean! Kom hem med en stor hög igår, men jag missade Annie Leibowitz-boken. På vilken rea hittade du den, Akademiebokhandeln?

  /Maria

  1. Visst är det något speciellt med bokrean! Precis – Akademibokhandeln. Bokus hade den med, men där tog den slut snabbt

 2. Jajamen! Stadens fristående bokhandel, Drottninggatans Bokhandel i Uppsala, har inte köpt in särskilt många av reatitlarna som förlagen erbjuder, men har dels 25% rabatt på HELA sortimentet, dels några udda pärlor till extra lågt pris. Jag kom hem med två böcker om svensk och nordisk namnkultur, en om förnamn och en om efternamn, för 35kr/st!
  Jag föredrar den typen av rea istället för när ett begränsat antal böcker finns överallt. Men nog väcker det nostalgi alltid, bokrea och sportlov och Weronica i kombination! Alla skatter vi kom hemdragandes med efter besöket i storstaden!

  1. Oh ja, ljuva minnen! Visst är det roligt med den typen av rea som du beskriver. Det är på gott och ont bokkarusellen snurrar snabbt numera. Det var andra tider när vi satt och kryssade i katalogerna och gick på staden :).

 3. Missade ju starten i onsdags pga allt för hög feber, men idag när tempen “bara” visade 38,5 gav jag mig iväg och kom hem med….inget! Annie leibowitz hade jag velat ha, men hittade inte. Såg hennes utställning i Göteborg, ja, vad kan det varit, år 2000?, och blev helt fast. Hade aldrig varit intresserad av foto före dess. Får gå på tipsen här ovan så kanske jag hittar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.