Efter påsklovet

1316påsklovet6Påsklovet närmar sig sitt slut. Efter en varm inledning med riktig vårkänsla har det varit mer kyligt, men de lite mer fodrade jackorna har ändå kunnat bytas ut mot klassiskt quiltat brittiskt. I morse tog vi farväl av sonen som skall på resa med klassen till England i en vecka och prova på att gå i skola där samt besöka London. Bara för att jag har sagt att det är helgerån att uttala Afternoon Tea med amerikansk accent har han naturligtvis plågat mig med det under påsklovet :). Jag saknar honom redan såklart – hoppas han kommer hem med en rad fina minnen och mobilkameran fullproppad med bilder. Äldre reklamkampanj för Barbour.

1316påsklovetJag har passat på att byta telefon. Alla teknikaliteter är lite av en plåga för min del, men jag fick fin hjälp och har nu en större skärm att sitta och titta på. Jag har beställt ett likadant fodral som jag haft till alla mina telefoner – tycker helt enkelt bäst om detta klassiska (använder det utan snören) från P.A.P. Nu har jag haft ett brunt, så det fick bli ett svart denna gång.

1316påsklovet3Om ni inte har stiftat bekantskap med denna amerikanska komediserie, så är den ett tips. Jag har mycket svårt för genren generellt, men det här är riktigt sevärt. Tyvärr verkar det inte som serien gjort succé i hemlandet. Den andra säsongen rullar nu och det är bara att hålla tummarna för fler avsnitt.

1316påsklovet2Så har jag bytt skärmskärmsläckare till denna gladbild. Mönster och colour me happy – alltid.

1316påsklovet5Det har varit mycket växthus/uterum detta påsklov. Det far många tankar och spinns drömmar kring de där pinnarna ute på gräsmattan. Jag har tittat på bilder i kamerarullen från förra årets Gotlandssemester och det där fina växthuset hos Verdus Veranda. Tänk vad ett litet glashus kan härbärgera för planer om det goda livet.

1316påsklovet4Jag har gett mig på frösådd denna gång. Förhoppningsvis spirar det snart i mina pappkrukor. Här bild från besök på Waldemarsudde förra våren. Det har också blivit en del loppis denna påsklovsvecka. Det mest osannolika fyndet – en klassisk Waldemarsuddekruka för sex (!) kronor. Och till sist en riktig lågoddsare. Den här förstås. Om och om igen.

1316påsklovet1Med hopp om en fin avslutning på helgen!

signature

2 comments

  1. Vilken fin efter påsklovet-samling! Bra tips med en komediserie som omväxling till alla deckarserier som rullat här hemma på sistone, behöver bryta av med något mer lättsamt. Och även här går nya Håkan-låten på repeat… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *