Torsdagspost

1416förstersvenssonsÄr ni som jag som tycker att det är riktig vardagsglädje när det ligger något roligt i postlådan? Det hänger i sedan länge, då min bästa vän bodde långt bort och vi hade en intensiv brevväxling. Sedan dess är det alltid med viss förväntan som jag närmar mig vår svarta vid tomtgränsen. Ibland är det förvisso endast räkningar, men i dag fick jag några finheter. Trendgruppen skickade ut presskit kring lansering av byggbolaget Glommen & Lindbergs projekt med att förvandla en av Stockholms första funkisbiografer till bostadsrätter. Till design- och inredningsdelen har man engagerat Andreas Martin-Löf och Monica Förster som syns på bilden på mitt bord bara för att jag tycker att hon är en cool kvinna som formger vackert och är aktuell som kreativ ledare för Swedese. I paketet låg även en kopp och fat från Försters In White för Rörstrand. Svenssons har ett av de starkaste korten i segmentet kundtidningar. Denna gång har de bland annat med hjälp av stylisten Dennis Valencia och fotograf Philip Karlberg varit i Carl Elds Ateljémuseum för att visa säsongens nyheter. Muséet står på min lista att besöka och sidorna i magasinet är riktigt vackra och inspirerande. Det är en alldeles speciell stämning i konstnärsateljéer.

Fin torsdagskväll!

signature

3 comments

  1. Bostadsprojektet du nämner var jag tillfrågad om i ett tidigare liv som en slags konsult, men sade snabbt att jag inte stod till förfogande. Det är så roligt att bostäderna marknadsförs som glamourösa, designade koncept. Medan en annan bara tänker på fastighetsjuridik, förhandlingar och teknikaliteter 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *