Sommarlov, pioner och minne

Processed with VSCO with f2 presetSommarlovet är här för barnen. Dottern har redan begett sig på ridläger, medan sonen finns kvar här hemma. Huset sjuder av den där svårslagna känslan att allt ligger framför en. Jag försöker att vara i nuet och ta emot all närvaro som jag kan få av mina små. Det känns delvis som om det är på lånad tid med tanke på att de växer så att det knakar och mer och mer lever sina egna liv. Mina pioner har börjat blomma – först ut är Shirley Temple. Och så minns jag konserten för en vecka sedan. Även om det är svala vindar utanför, så är sommaren verkligen här.

signature

2 comments

    1. Härligt med avslutningstider! Den har jag köpt på Skulpturfabriken på Gotland – visst är den fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *