Växthuset i snö

vaxthusetvinterskymningDecember har hittills varit låg på energi och lust. Sjukdomar har haft oss i sitt grepp. Mentalt känns det mycket svårt att tro på att det redan är den tolfte dagen i månaden, men det lär bli jul i år också. I fredags var jag i alla fall på konsert med Håkan Hellström, vilket livade upp något alldeles kolossalt såklart. Och i går fick vi äntligen lite vitt här utanför fönstret. Jag är obotlig snöromantiker i juletider. Världen blir så mycket ljusare på en gång. Växthuset har blivit med enriskransar och gran. Det är så vackert i skrud av rimfrost.

signature

4 comments

  1. Älskar vintern! Och ÄLSKAR arrangemanget du gjort på hemmets sida. Såg den precis och höll på att svimma! Så så så fin! Tack för en vacker morgonstund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *