Want Wear Read Need: December – 16

5016wwrn3WANT Vi har inlett december med sjukstuga. Förhoppningsvis har vi snart haft vårt för denna gång och kan se julen an med friska tag. Jag inleder veckan med en klassisk blogglista. Om tomten skulle stoppa ned Jonas Lindholms tekanna i säcken skulle jag inte bli alls ledsen faktiskt. Inte alls. Jag har haft med den förut. Den är verkligen en skulptural pjäs förenad med funktion att använda varendaste dag – konsthantverk av yttersta klass – nu även hos Le Kiosk.

5016wwrnWEAR Trots vår golvvärme går jag nästan alltid i tofflor. Min praktiska modell skulle gärna få kompletteras med de här stiliga för lite mer uppklädda tillfällen kommande högtidssäsong. För utan mina tofflor. Nej, sällan.

5016wwrn2NEED Hela vårat övre allrum, som mest barnen använt genom åren, är i behov av en makeover. Där står en trotjänare till soffa som varit med oss och vårt familjeliv i vad jag tror sjutton år. Vi har  egentligen inte gjort något alls med rummet under åren vi bott här. Det behövs ett startskott – och det vore kul att våga en soffa i färg som kan ge karaktär åt det stora rummet. Vi får se vad det blir av det hela. I vanlig ordning.

5016wwrn1READ Den här boken kommer inte förrän i mars, men efter att ha sett den flera gånger på upphovskvinnan Erin Benzakeins instagramkonto välkända @floretflower kan jag inte låta bli att börja längta redan nu. Eftersom jag själv vurmar för trädgårdsbuketter och att odla blommor för eget bruk, misstänker jag att det finns en källa till mycket inspiration här. Jag ser fram emot att följa säsongerna på blomsterfarmen och att få nya idéer till arrangemang och buketter.

Med hopp om en fin start på veckan!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.