Nyårsbukett

nyarblommorVi går mot 2016 års avslut. Jag är inte mycket för årskrönikor och tillbakablickar här på bloggen. Jag brukar göra ett svep med årets blommor och det kommer i vanlig ordning när vi har gått över till det nya. Annars är det mycket den klassiska Hellströmska linjen. Allt det bästa har inte hänt än.

nyarVi firar i vanlig ordning nyår här hemma tillsammans med vänner. Detta år märker jag att jag gärna stannar i julbubblan. Den röda duken får ligga kvar och samspela med vita tulpaner. Granen står fortfarande grön och grann i stugan. Jag har ingen brådska alls att städa ut och rensa bort. Den tiden kommer den med, men för nu vill jag stanna i känslan av ombonad högtid.

nyarmot17Med hopp om att vi tar oss an ett nytt år som kommer att bli fint på många sätt.

nyarsbukettDenna nyårsbukett gjorde jag till Hemnets inspirationssida. Där finns mer kring blommor och blad som jag använt.

Med hopp om en fin avslutning på året!

signature

8 comments

  1. Tack för ett ypperligt varmt och vackert bloggår! Tänk vad fantastiskt egentligen; att du bjuder in oss läsare till all den här inspirationen som det ligger så mycket möda bakom – helt gratis för vår del!

    Önskar dig ett ljuvligt 2017 <3

  2. Gott slut Weronica. Vårgran står barrig här i stugan, men annars är julen kvar. Tack så mycket för alla vackra buketter du bjudit på under året, för alla klokskaper och tankar. Din blogg är min favorit och det har den varit i så många år. Fortsätt vara du.

  3. Tack för ännu ett år av fantastisk inspiration här i din blogg! Önskar dig allt gott inför 2017 och ser fram emot nästa års versioner av dina ljuvliga buketter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *