Modecollage: Classic Spring

classicspringmodeCollage har alltid varit en viktig del av bloggens ryggrad, men de har kommit och gått lite. Detta år tänker jag att de skall bli mer bestående med lite olika fokus. Denna grå januaridag utan minsta lilla solstråle här hos mig fastnade jag för ett par ljusa skor, en rosa kappa och en blus med volanger. Så kanske det är dags att stiga in i min vårparfym för att liksom känna lite på stämningen som väntar runt hörnet. I vanlig ordning finns det mesta jag visar här i olika prisklasser beroende på material och märken. Inspirationen är fri. A-linjeformad kappa och väska/Lindex, blus och byxa/H&M, skor/Vagabond, scarf/Other Stories och ring/COS. 

10 comments

    1. Tack, Karin! Kul att höra – och sporrande! Kappan finns även i svart, men nog vore det en liten trevlig vårkaramell med en rosa :).

    1. Tack, Nilla! Kul att du gillar – och du är ju väldigt duktig på collage du med. Vi får hålla fanan högt :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.