Dagens tips: Klassisk kofta

långcardiganDet var kanske inte meningen att det skulle bli två modecollage dagarna efter varandra, men jag kan inte låta bli att göra den här koftan till dagens tips. En gammal sanning är att det är tacksamt att titta efter basplagg på realisationerna – speciellt nu när det börjar komma ner ordentligt i pris. En snabb tur in på Åhléns resulterade i några 70 %-klipp. På mitt varuhus hängde det ganska många av den här långa WERA koftan. Den tycks inte finnas online och tillgången kan säkerligen variera mellan städerna, men väl värd att hålla utkik efter. Den liknar den här med fickor och sjalkrage, men är den lite dyrare vinterversionen med ull. Nu får man den till det facila priset av trehundra kronor. Snygg så här med jeans och polo eller så här – mer dressad variant här och här – även fint med klänning och med bälte till. Eller så ser man det som ett ultimat hemma-mys plagg när man skrotar runt i pyjamas. Dagens tips.

2 comments

  1. Tack för fint tips! Jag slog till på en svart och en grå, och går här hemma och provar idag för att se om jag ska behålla båda eller bara den svarta..
    Generöst av Åhléns att ha samma returregler för reavaror, det uppskattas när man är en “prova-hemma-typ”.. Hej från en läsare som inte kommenterar så ofta!

    1. Tette – vet du – jag gjorde detsamma. Och tur var kanske det med tanke på att min dotter lade beslag på den ena nästan på en gång :). Kul att du tyckte om tipset och hoppas att du trivs i koftorna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.