Salut på bröllopsdagen


Min romantiske make har slagit till igen när vi i går firade sextonårig bröllopsdag. Han vet hur mycket jag tycker om Signe Persson Melins formgivning. Vilken tanke att utbringa en Salut till alla åren som gifta. Två fladdrande ljuslågor bredvid varandra som symboliserar oss. Så fint. Stopp där. Nix. Icke då. Jag fann ljusstaken till halva priset när vi semestrade i Skåne, ringde upp mannen och föreslog att han skulle köpa den åt mig i bröllopspresent. Det gjorde han. Så fungerar vi. Fint så. Salut för oss. Vi siktar på många år till.

4 comments

  1. Ja, det var lite roligt när du berättade det ? Den är så fin och symboliken består – oavsett vem som gjorde inköpet. Grattis till Er! Kram Jenny

  2. Vilken härlig historia! Fint så absolut, viktigt att göra det som passar en bäst.
    Krukan är ju inte helt fel den heller – är det Våg av SPM? Mycket vacker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.