7 a week: Första helgen i februari

Vilken vinterskimrande vacker helg jag har haft här hos mig. Vi har fått massor med snö för att vara på den Östgötska slätten. När solen reflekterades mot allt det vita var det som om något man saknat länge tändes. Jag tar denna gnistrande värld framför slask och grått alla dagar i veckan. Lite blandat smått och gott denna söndagskväll? Väl bekomme. @arketofficial kör Valentines med bland annat denna lilla gröna kanna. Fin tycker jag med det bubbliga i den vackra gröna nyansen.

Ni missade väl inte min digra lista på TV-serier ? Där skrev jag bland annat om The Deuce där favoriten Maggie Gyllenhaal är med både som skådespelare och producent. Fint porträtt i @elledanmark.

Det är något alldeles speciellt med stråväskor. När jag såg denna bild från @loufriends förflyttades jag genast till en annan säsong. Så fint med den runda formen och praktiskt med en längre axelrem.

Jag sover inåt rummet och dit når inte tillräckligt med ljus för att en växt skulle trivas där. Men visst är det tjusigt med klorofyll på nattduksbordet som det ofta är i vackra bilder på sovrum?! @midnatt.official har hälsat på Nina Kullenberg – fint reportage.

Ett av de första vårtecknen i köket bland alla säsongens rotfrukter och kål är de första rosmarinen. Jag köper stora exemplar från blomsterhandeln som jag sedan planterar ut när det blir tid för det. Doften. Är ljuvlig.

Jag dras till bilder med det återvändande ljuset som väcker lite bedagade växter. Så vackert hos @podegaard fotat av Pia Ulin.

Vackert vintervitt. Hjärta på det.

Väl mött nya veckan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.