En dos Skåne

Så har jag fått en dos Skåne igen – liksom Other Stories som plåtat sin senaste kampanj på Österlen. Denna gång åkte vi med min vän och hunden Urban, vilket gav det hela en annan fin inramning. Efter Midsommarveckans iskalla vindar åkte jag ned i långbyxor men sommaren kom igen på vägen och det blev en riktigt fin tid. Hur många referenser till sommaren 1994 har vi redan hört med tanke på rådande VM? Ganska många – och för all del – bara att hoppas på fler både gällande väder och framgångar med bollen.

Jag har en redig bula efter att ha slagit i huvudet på Olof Viktors – men det får väl lov att höra till känslan av Skåne. Jag säger alltid att jag vill flytta hit när jag rör mig i den vandrande skuggan i bokskogarna, blickar mot Danmark och kontinenten, går på kullerstensgator och ser stockrosorna stiga mot skyn. Det blev många inspirerande utflykter – både nya ställen och gamla favoriter. Att semestra denna vecka är inte så dumt, med tanke på att den stora turistströmmen inte riktigt är igång ännu. Jag har börjat att packa upp och genom det som fått följa med hem skall jag visa och tipsa om några fina ställen tänkte jag. Återkommer till det i veckan efter trädgårdsarbete och vattning. Det är inte klokt vad mycket som händer i det gröna på sju dagar!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.