The Summer Edit IV

När jag fyllde år förra veckan gjorde jag mig denna bukett av det som trädgården firade mig med för dagen. Jag satte i hönsnät i en loppisfyndad gammal terrin och gick loss på en romantisk komposition med luktärter, rosor, dahlior, riddarsporrar, klematis, jungfrun i det gröna och verbena.

Downton Abbey är på väg att bli film. Ryktet har funnits länge och nu är det bekräftat. Min favorit – dame Maggie Smith – skall vara med, vilket gör att jag känner viss förtröstan. Annars är det i vanlig ordning dubbla känslor när en avslutad serie skall tas till duken. Jag var ganska nöjd med slutet som vi fick, men visst kommer jag girigt att kasta mig över alla bilder och trailers i filmens kölvatten.

Migränen tog mig i värmen och när den lättade lite blev Ipaden mitt sällskap med lättsamma och underhållande ting som Tatler: 300 år av engelsk överklass på SVT Play. Rekommenderas!

Ulrika på Seventeendoors länkar till ett vansinnigt dyrt stadshus i Visby som säljs av Historiska Hem. Jag fastnar i bilderna på kullerstenarna och husfasaderna med rosor och får akut Gotlandslängtan.

Min man tycker om konceptet med Allsång och Morden i Midsomer. Jag är så glad över alla fina kvällar, så mig hittar man i växthuset istället. När jag gick in för att hämta iste såg jag Grant. Hon är bra hon och nu finns hela skivan.

Jag gillar konceptet med storytelling som finns i lakansföretaget Midnatts The Journal. Nu har de hälsat på hos keramikern Karin Eriksson. Fint!

Sommarflicka fångad av Nanna som Prinsessan på Ärten med kuddarna som jag skrev om här.

Den här bilden sparade jag ned på Instagram – tyckte så mycket om färgerna i den och kombinationen av blommor. Följtips på @ovesparadis

Och själv blev jag med favoritglass i går efter en solskenshistoria på Instagram. Jag siktar mot samma scenario i kväll när värmen har stillat sig och jaget återvänder. Tack för alla fina sommarkvällar! Svenskt Tenn

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.