Lördagsgodis: Innergård i Malmö

Veckans lördagsgodis hittar vi på en innergård i Malmö till salu hos Bolaget. Jag hyser en aldrig sinande kärlek till just innergårdar. Det är något alldeles speciellt med det kringbyggda och att sitta omgärdad av väggar ute. När det kombineras med kullerstenar, klätterväxter och en vacker fasad är det nästan oslagbart. Och här är det så vackert!

Den putsade fasaden är rosa och detaljerna är målade i en mörk petroleumfärg. Djärvt på sitt sätt och på dessa skymningsbilder ger de ett mjukt ljus till den upplysta innergården.

Jag faller för stylingen här och att man skapat ett sammanhang som gör att drömmar börjar vävas om att själv sitta vid det där bordet och äta middag vid de fladdrande ljuslågorna. Än finns det tid till uteliv. Bilderna är från objekt till salu hos Bolaget.

signature

2 comments

  1. I have never commented before,but have to say what pleasure I always get from reading your blog.I am in the UK and love your love of things ‘British’ as I love things ‘Scandinavian’.Your blog is always beautiful but is down to earth and doesn’t revolve around always spending more money.As William Morris said ‘ Have nothing in your house that you do not know to be useful, or believe to be beautiful’. Thank you for constantly giving me pleasure and ‘thought’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *