Fredagssvepet 2/19

Flyttfågeln Johanna Bradford utmanar sannerligen en själ som min som är mer av typen som stannar kvar. Nu slås bopålarna upp igen och huset är ute till försäljning.

Möbelklassiker, auktionsfynd och en egen fingertoppskänsla som sätter trender – hatten av, Johanna – även om du är smått galen!

Och blir man inte sugen på att fingå på ett museum i helgen? Alltid! /Other Stories

Den första säsongen av True Detective är något av det bästa för televisionen. Den andra fick sämre kritik, så den har jag inte sett. Nästa vecka är det premiär för det tredje fallet och nu verkar det som om de har satt rätt stämning igen. Jag bänkar mig!

Stämningsfullt från Midnatt.

André Leon Talley – legendarisk medarbetare i amerikanska Vogue – är föremål för en dokumentär som sänts i K-special. Jag rekommenderar den varmt!

Inspirerande mix från Bukowskis. Vem vet vad som följer med hem från helgens loppisrundor?

Igår var det tjugo år sedan The Sopranos hade premiär i USA. Jag har sett om den en handfull gånger och den håller fortfarande. En av mina absoluta favoritserier. Som en tribut blir det Journey som fredagstoner här. Höj volymen!

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

4 comments

  1. Jag brukar aldrig kommentera men kände att jag måste säga att jag verkligen älskar dina fredagssvep och 7 a week. Otroligt vackert intressant och inspirerande. Ser fram emot att följa dig även 2019 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.