Påsken hos Svenskt Tenn

Det var inte alls meningen att hamna i radioskugga här på bloggen. Jag har så mycket fint att visa och skriva om, men ibland får saker bero. Nåväl, påsken har fått sin början på Svenskt Tenn och då kan jag inte låta bli att se det som ett startskott för ljusare tider. Just denna högtid blir lite extra bra med Strandvägens sedvanliga mönster- och färgmix.

Jag är mycket svag för Lars Nilssons kollektion som han gjorde för Svenskt Tenn förra våren. Den blev belönad som bästa textil på Elle Decoration Awards och är fortsatt en av mina stora favoriter. I påskbilderna syns de mycket – vackert!

Pasteller hör påsken till – här i glasdroppar. Ett tips är att hålla utkik på loppis efter gamla prismor och glas att hänga i ris. Fint att blanda.

Den vackra duken som blocktrycks i Indien kommer nu med gul bas. Om man slår till får man väl leva med bruna ringar av påskmust bland alla pigga blommor…

Var hälsad kära vårstämningar!

signature

5 comments

    1. Varje år har sin charm tycker jag :). I år fastnade jag framförallt för sättet Lars Nilssons kollektion visas här i påsken. Så fint!

  1. Hej Weronica, följer dig även på insta och wow vilka fina blomlådor din Pappa har gjort till dig! Kan man få ett tips på var man kan hitta en liknande ritning? Har för mig att de målades i Herrgårdsgrönt av Jotun??
    Din blogg är den bästa tycker jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *