Välkommen tillbaka

Välkommen tillbaka! Jag säger det i vanlig ordning med blommor. En nyplockad trädgårdsbukett med sensommarens pioner – dahlior i fokus – tillsammans med luktärt, hortensia, klematis och humle. Av de nya sorterna är hittills Petras Wedding och Strawberry Cream favoriterna.

Det blev en tämligen lång paus härifrån denna sommar. Jag har letat efter inspiration, mål och riktning. Lusten har funnits till mitt instagramkonto @baravackrating som fokuserar på vintage. Jag tänker att jag skall försöka samla ihop mig till en framåtsyftande rörelse som har sitt nav i blogg och instagram med mer tydligt fokus på vintage, säsong, kunskap och inspiration. Jag vill hitta mitt W-spår i detta och kommunicera det som jag brinner för. Det har på ett sätt varit en ren fröjd att nischa sig och det tar jag med mig som en lärdom hit. Jag hoppas att ni har lite tålamod med mig, att ni har lust att följa mig inne på @baravackrating och att jag åter skall skapa en plats här dit ni vill återvända. Väl mött!

2 comments

  1. Det ska bli kul att följa ditt nya spår. Är säker på att jag kommer trivas. Min egen sommar har varit tuff eftersom jag varit själv med min intensiva son. Det har inte gjort det möjligt att vara kreativ i den utsträckning jag önskar. Det är skönt att vara tillbaka i vardag

    1. Tack snälla, Anncha! Då hoppas vi att hösten kommer med ny energi och kreativitet. Jag ser fram emot att följa dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.