Svenskt Tenn lanserar totebag med Josef Franks Stockholmskarta

Om jag sätter upp en Totebag med Josef Franks Stockholmskarta från Svenskt Tenn på inköpslistan? Svar ja. Svenskt Tenns samarbete med Reused Remade fortsätter där man använder gamla hotellakan för att göra väskor. Denna nya med kartan skall finnas tillgänglig snart. Jag har alltid med mig nätkassar i väskan. De allra bästa och mest välanvända köpte jag från Moderna Museets webbutik för många år sedan. De är av märket Orskov, har långa handtag och expanderar så att de rymmer hur mycket som helst. Svenskt Tenns variant är lite annorlunda, men jag betvivlar inte att den blir utmärkt som en förlängning till handväskan i sommar. Svenskt Tenn

3 comments

  1. Vad fin kasse! Ha en skön fredag.
    Jag har en fråga: Jag letar efter en barntavla med London-tema. Det är en liten queen’s guard pojke och fåglar som motiv. (Men det är inte Miroslav Sasek). Vet du vilken jag menar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.