& Weekends: Adventsförväntan

REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHET

Det känns fantastiskt roligt att säga att jag numera har ett nytt sammanhang för min kära butik Bara vackra ting. All min tid har gått åt till att göra Morrisrummet tillgängligt för en butik som i sinom tid skall kunna öppnas för bokade besök. Jag väljer att se möjligheterna i att erbjuda en personlig hemmiljö till min handplockade vintage. Jag lovar att visa runt i pilbladsrummet framöver. Det känns så kul att kunna skylta och ställa ihop på ett helt annat sätt än förut.

I dag har jag släppt de första vackra tingen. Stilen är i vanlig ordning klassisk med uttryck som varar över tid.

Här syns bordet som går i vitt, grönt, mässing och tenn. Varmt välkommen in till @baravackrating på Instagram.

Premiären får prydas av ett fång av de vackraste av amaryllisar. Ica Maxi här i staden har ett sådant fint system med “Rädda blomman” där det lite utslagna får leva vidare. De här rodnande primadonnorna har gjort denna grå och lite skraltiga novembervecka bra mycket trevligare. Om jag har börjat lyssna på julmusik i butiken för att komma i stämning? Svar ja. Weeping Willows skivor är favoriter som inte är bjällerklang i november, utan mer vintrigt.

Tre fina tips på en fredag. I veckan såg jag Tryffeljägarna från Piemonte som finns på SVT Play. Lågmält om jakten på det vita guldet, samtidigt som det är en historia om livet självt på många sätt. Mina varmaste rekommendationer.

Nu kan man börja ta in lite av säsongens smaker tycker jag. Några askar med Mozartkulor är säkrade. En nyfunnen favorit är Ica:s egna choklad med smak av apelsin. Några rutor till koppen med kvällste är numera standard. Mina varmaste rekommendationer även där. Fantastisk målning av Arthur Percy som finns på auktion nu.

Avslutningsvis säljer Blomsterlandet hyacinter för en guldpeng denna vecka. Kanske något att ge bort till Fars dag i en fin kruka?

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.