Bara vackra ting: 7 a week – Novemberdimman lättar

& FAB Så mycket riktig vintage är det inte i Net-A-Porters onlinemagasin, men stilen går att hålla utkik efter på andrahandsmarknaden. Sjuttiotal på detta sätt – här stylat i intervju med Rosamund Pike  – är så snyggt. Nättare polo under siden och skärp i midjan med stora glasögon. Ja tack.

THE BEST VERSION Lite samma stil på det fina jobb som Elsa Billgren med mamma Helene Billgren gjorde förra veckan. Maximalt och alldeles underbart på många sätt!

THE KITCHEN Svenskt Tenn lanserar en röd variant på de blocktrycksdukar som kom i somras. Så fin till kommande högtider!

INSPIRATION @houseandgardenuk på Instagram är ett säkert kort för mer ombonad brittisk stil. Här faller jag för sammetssoffan, de mörka träslagen och porträttet på väggen. Jag stod och höll i en dam som såg så snäll ut på den senaste loppisrundan, men ställde tillbaka tavlan. Det sägs att porträtten är på väg tillbaka. Jag är – nästan – redo.

EMBRACE THE SEASON Om en vecka – den 19 november – är det Amaryllisens dag. De här magnifika Benfica är från förra året. Ack så vackra!

MY PRECIOUS  Kuddarna Bolster från Klässbols Linneväveri är en av mina absoluta favoriter. Vi har dem i olika varianter här hemma –  den här gulasom säljs hos Tambur är en fager färgklick!

GIFT Glöm inte bort bokavdelningarna på loppis när ni letar julklappar. Det finns så många fina böcker – inte minst på faktaavdelningen. Den här som jag fann i helgen behåller jag själv, men jag håller ögonen öppna för andra att ge bort.

Väl mött nya veckan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.