Days & Weekends: 7 a week # 12

715mypreciusNu drar vi igång med våra veckolistor igen på Days & Weekends. Hoppas att ni gillar. Håll till godo!

På min stående klassikerlista står Toile de Jouy från Manuel Canovas. Det är bara så svårt att bestämma sig för vad man skall satsa på här bland alla färger och mönsterbilder. Den orange tonen, här maximalt matchad, har funnits med längst, så måhända är det en kudde i den färgställningen som står överst.

Det blåser minst sagt 70-talsvindar i modebilden i vår – här reportage i The Edit. Jag känner fortfarande in stilen. Jag tycker om att titta på den, men får se vad som hamnar på mig. Jag ser framförallt fram emot ett stort utbud av maxiklänningar (se inslag med Martina Bonnier i detta program från Go Kväll).

715nextdoor

Och om man vill ha ännu mer av 70-talstrenden rekommenderas nya numret av Style By. Tjusigt om bland annat stilikoner från decenniet.

715mybedsidetable

Förhandsbeställningen till årets bokrealisation är i gång. Jag hann titta en kort sväng bland hem och trädgård nu på morgonen och jag såg att en av mina favoritböcker inom genren finns med. Den ligger på mitt nattygsbord i detta nu och om ni inte har den redan, så rekommenderas den varmt.

715thekitchen

Att jag börjar titta lite i mina trädgårdsböcker igen och att jag bestämmer mig för att investera i en somrig bricka till köket- ja, det börjar helt enkelt gå mot lite andra tider.

715gogreen

I samma anda går detta trädgårdsförkläde från Åhléns. Snart dags att ta fram pelargonerna från vintervilan.

Men än har vi vinter, vilket fordrar viss eskapism mellan varven. En liten bagatell med fantastiska miljöer är Woody Allens Magic in the Moonlight. Perfekt för lite verklighetsflykt i februari.

Med hopp om en fin tisdag!

Helenas lista finner ni här.

4 comments

  1. Veckolistan! My god – så fint!
    Jag måste köpa boken på rean. Och trädgrådsförklädet på Åhle. Basta!

  2. Jag gillar!
    Har nog aldrig kommenterat din blogg, men jag tittar in här lite då och då. Gillar din blogg. 🙂

    Ha en fin kväll!
    Kram Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published.