Trend: Bebisfilmer på nätet

Ingen kan väl ha missat denne skrattande lille William? Den senaste löpelden på nätet är filmsnuttar på bebisar. Aftonbladet har exempelvis en egen bebistopp där läsarna får rösta på den bästa filmen. Har du också en charmig bebis är frågan. Exponering av hjärtegrynen är inget nytt. En klassiker är t ex läsarbilderna i Vi föräldrar. Succen var även given när webbisarna lanserades av vissa landsting. Där kan man titta på nyfödda bebisar. De stora familjesajterna har även de bilder på nyfödda.

Vi har förmodligen bara sett början på denna trend. Själv kan jag tycka att det är harmlöst och roligt, men betygssättning känns sådär. Allas småttisar är naturligvis allra charmigast och det blir lite konstigt med en tävling i charmighet. Jaha, min bebis hamnade längst ned på filmtoppen. Flipp och flopp redan i vaggan på något märkligt sätt. Vad tycker ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.