Favorit i repris: Skötbord till skrivbord

franskotbordtillskrivbord.jpg

Jag gav  upp när vi letade skötbord till dotterns ankomst. Det blev en hemmavariant som rekommenderas till alla! (Inlägget nedan plus bilder är favoriter i repris).

När Dottern låg i magen gav vi oss ut på jakt efter ett skötbord. Vi hittade inte något som passade våra behov. Samtliga skötbord var alldeles för låga för oss som är långa. De väggfasta som kunde monteras på valfri höjd var för små tyckte vi. Sicken tur att den blivande morfadern kunde hjälpa oss med en egen variant!

Vi köpte en skiva och benbockar på det stora varuhuset. Mittdelen snickrade morfar till. Nu hade vi en möbel som kom att bli oumbärlig under lång tid. På skivan har vi haft en skötbädd, korgar för stumpor, våtservetter med mera. Mittdelen har huserat korgar med barnens kläder. Krokarna på kortsidorna har fungerat som klädhängare. På benbockarna har vi bland annat förvarat blöjpaket. Mellan benbockarna har vi haft rullvagnar med handdukar en masse och annat smått och gott som småttisar behöver.

Nu är båda barnen blöjfria och det var dags för skötbordet att genomgå en makeover. Världens bästa morfar kom med sina snickargrejer och tog bort mittsektionen. Nu har barnen fått ett stort skrivbord till sitt gemensamma rum. Här tillverkas konstverk på löpande band och barnen är så stolta över sitt nytillskott. Här kan man verkligen tala om en flerfunktionell möbel som kan växa i takt med barnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.