Neonfeber!

neonfeber Modevärlden har fått neonfnatt. Modebloggarna hypar neonrosa nagellack och då får man räkna med att det snart syns på många händer. Frågan är man kan bära upp detta med värdighet när man redan har varit där en gång? Min bästa vän och jag samlade på plastörhängen i alla omöjliga färger. De är förmodligen klassade som åtråvärt vintage i all 80-tals hype som finns för tillfället. Hela min värld var ett stort utropstecken i neon!

Jag skall aldrig säga aldrig dock. Stor tveksamhet förbyttes till att gå med koralliga naglar hela förra sommaren. Blir det neonrosa i sommar? Jag är högst tveksam, men det kan mycket väl sluta med att jag går där med knalliga tånaglar. 80-tal utan all tonårsångest kanske är värt en minichans?

(Här ligger vi som vanligt i frontlinjen när det gäller trender. Dottern har ägnat förmiddagen åt att färdigställa armband och hjärtan med knalliga piprensare. Det bästa är att jag har fått hela skörden!)

One comment

  1. A few alternation are usually marvelously created to be able to clothes your very own appear specs together with desires; you will get the entire round along with add-ons together with clothes. Because of the fact, the particular Fake custom wrist watches are usually easily accessible within sufficient tones because of the fact able-bodied similar to 2-3 dried out mixture, just in case selecting 1 towards the issue ensemble you might not obtain to be able to technique tougher to do this sort of choose clothes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.