Hemma hos: Vardagsrummet

hemmahos copy Välkommen in i vårt vardagsrum! Här levs mycket av livet i den stora familjesoffan. Här har jag även min läsfåtölj och min arbetsplats. Man kommer in till rummet från köket genom serveringsgången med alla praktiska skåp och min kokbokssamling.

Detaljer: Mirakel av Josef Frank och tändsticksask i tenn av Estrid Ericson för Svenskt Tenn. PS-matta från IKEA och dalahäst av Elin Tidbeck från Cosas. Chiffonjé som följt mig genom åren från min gammelmormors far. I detta rum tillbringas den mesta delen av tiden och även om jag längtar efter ett hus, så trivs jag verkligen här.

One comment

  1. Rolex Fake Custom wrist watches are usually recommended within such as method achieve your way of life; associated with in advance any kind of watch is actually beyond merely cogent your very own identity, this sort of additionally indicates your very own achievement, standing, together with option, although not every observe provides adeptness to be able to actualize a great appulse following additional. us check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.