Barnfavorit: Stek fisk med äggsås

stektfisk

Sonen skulle utan problem kunna äta denna maträtt varje dag hela veckan. Sonen är petig med maten, men fisk med äggsås är hans absoluta favoriträtt. Försök att variera torsken möts med en förtvivlad blick och frågor om vad jag har gjort med fisken. Således en stor barnfavorit hemma hos oss!

Stekt fisk med äggsås

Tina ett paket torsk. Ta ut filéerna och panera dem i ett uppvispat ägg och ströbröd. Stek fisken gyllenbrun och krydda med Knorr Fiskkrydda.

Koka ägg tills de är hårdkokta. Skala och skär äggen i mindre bitar. Gör en mjölksås (Smör- och rapsolja i en kastrull. Vispa ut 3 msk siktat dinkelmjöl (eller vetemjöl). Slå i 5-6 dl standardmjölk och vispa slät. Koka upp). Ta i äggen, krydda med fiskkryddan och späd med lite matlagningsgrädde. Servera med kokt potatis och kokta morötter. Smaklig spis!

One comment

  1. That is exactly how Rolex Fake custom wrist watches add-on the actual reason behind the actual identity. Such canicule marketplace sections obtain certainly be a stuffed associated with Rolex Fake custom wrist watches; demography straight into software applications the particular status together with benefit of the particular custom wrist watches,

Leave a Reply

Your email address will not be published.