Trend: Think Pink

rosacollage copy

Det har infunnit sig ett tämligen oväntat begär efter rosa i alla dess nyanser. Jag har ett lite tveeggat förhållande till den ultimata flickrumsfärgen, men i nya kombinationer och färgsammanställningar känns rosa som accent mycket nu igen. I går hämtade jag mitt nya Ogräs i hallon – cerist och rött – helt rätt!

Fantastiskt fin klänning i en puderrosa nyans från Jadu som gör kläder i organisk bomull. Klänningen finns på Unik design för förbeställning. Dotterns nya favorit från den randiga leverantören – rosa kjol i twill med volanger. Handvirkad sjal från Babuschka och Russinnet.

Jag har fortfarande inte kommit till skott med inköp av MOR:s läppbalsam, men den ljuvliga asken och ett begär efter rosa ting gör nog att det snart klickas hem från RussinnetBarnen har testat det nya nagellacket, men mina naglar har ännu inte åtnjutit Calypso. Rosa naglar syns överallt för tillfället i magasinen och med den första vårsolen kanske man skall ge det ett försök!

I hemmet syns som sagt Mairos nya Ogräs samt de praktiska förvaringslådorna i tuggummirosa från IKEA. På önskelistan står den fina kökshandduken med en Babuschka från Atelier LZC och Russinnet samt en bricka med de klassiska elefanterna i rosa från Svenskt Tenn. Taklampan Liten blomma från Liten jag och Akvi Home är fin i ett barnrum, men passar även i ett rum för alla. Den känns helt fätt för våren! Slutligen Poppies 3 Colours av Maison Georgette. Väggdekorationer från Vynil finns på Inreda och här möts färger till en riktig vårexplosion. Detta gillar jag mycket – cerist, gult, orange och rött. Snyggt och med hopp om andra tider!

Leave a Reply

Your email address will not be published.