Inspiration: Ett år

ettår copy

Flera av er läsare har önskat sig inspirationscollage gällande presenttips. Nu var det senast Tjatter som ville ha tips till en liten ettåring. Här är några förslag i olika prisklasser. Jag hoppas att något faller i smaken både till stor och liten!

Kärlek sedan första titten och definitivt något jag skulle köpa om barnen var mindre nu – den vackraste mätstickan från danska Pernittergryn och Russinnet. Med små pins eller broderier markerar man längden vid olika datum. Ett personligt minne av ettårsdagen i form av nyckelringen 123 som kan graveras med namnet från Familjesmycken. Finaste affischen med räknefåglar från ISAK.

Spänning på hög nivå med Boing Boing Mice från Klara Färdiga Gå. Tryck ned de små mössen och sedan kommer de hoppandes igen. En garanterad succé! En rullande giraff att köra på trösklarna med – även den en given hit – från Krabat. Dragleksaker är en klassisk ettårsgåva. Mina favoriter är de coola dinosen som bland annat finns hos Krokofant. Där kan man även köpa Babar i form av sparbössa.

Finaste första servisen i praktisk melamin från 100 Drine och Bluebox. Lite böcker är alltid rätt som gåva. Med Anna Clara Tidholms klassiker kan det inte gå fel. Ovan syns Apan fin som jag själv har läst säkert etthundrafemtioelva gånger. Grattis på ettårsdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.